• Svježe
FCFB FW back 20mm siva crna sjedište post pin dual čavao sjedište post pin ugljika 3k sjedište post stup cestovni bicikl mountain bike dio biciklizam dio

FCFB FW back 20mm siva crna sjedište post pin dual čavao sjedište post pin ugljika 3k sjedište post stup cestovni

Procjene:
HRK 162.00
HRK 144.00 -11 %

Roba
Dostupno.

strength, re-credit, keep the contract, to ensure product quality, variety of operating characteristics and the principle of small profits, win the trust of our customers. Koeficijent toplinske ekspanzije karbonskih vlakana i drugih vlakana, on ima karakteristike анизотропии. Karbonskih vlakana "izvana mekan iznutra jednostavno", kvaliteta aluminija veći nego što je lako, ali snaga veća od željeza i čelika, i ima коррозионностойкие, visoke modularni karakteristike vojnih i civilnih aspekata nacionalne obrane su važni materijalima.distribucija biciklističke opreme od karbonskih vlakana, upravljača, подседельной cijevi, šipke, sedla-prodaja potrošača na tržištu, potrošači više uživaju visok status, tvrtka osnovana s brojem trgovaca i posrednika dugoročne i stabilne odnose suradnje. Specifična toplinski kapacitet karbonskih vlakana obično iznosi 7,12.
Dongguan City Star Yao Bicikle Za Bicikle Co. U kombinaciji sa svojim lagan, njegova težina je čak i lakši od aluminija, za manje od 1/4 čelika, željeza 20 puta jači od snage. Ostali sportovi uključuju hokej klubovi i ski-štapovi.
Dongguan City Star Yao Bicycle Co.
Dongguan City Star Yao Bicikle Za Bicikle Co. Karbonskih vlakana također se koristi u veslanje, veslanje i druge morske sportove. Tkanina od karbonskih vlakana - to je jednostrano proizvodi od karbonskih vlakana, obično 12k Carbon fiber silk weaving. Cijev vlakana ugljika 1 K rezultat rang od žice ugljika, sastav smole, gustoće tkiva ugljika, procesa tlaka kalup i temperature vrlo строга, tkanina cijena ugljika 1 K 3к tkanina ugljika 3 puta. Dostupne su dvije debljine : 0,111 mm (200 g) i 0,167 mm (300 g). [11] tri važna programi u sportu-to je okvir za malo i reketa. Specifična otpornost karbonskih vlakana ovisi od vrste vlakana, i pri 25 C visok modul je 775, a visoke čvrstoće karbonskih vlakana-1500 centimetar. O iznosu Prije kupnje, Molimo vas, odaberite odgovarajuću veličinu u skladu s tablicom usporedbe veličina trgovine. Tkanina od karbonskih vlakana, također poznat kao tkanina od karbonskih vlakana, tkanina od karbonskih vlakana, tkanina od karbonskih vlakana, tkanina od karbonskih vlakana, pojas je od karbonskih vlakana, list od karbonskih vlakana (tkanine препрега). On ne samo da ima inherentna unutarnjim svojstva ugljikovih materijala, ali i kao mekoću tekstilnih vlakana može biti obrađen, tako i nova generacija армирующих vlakana. Proizvodnja šipki od karbonskih vlakana u svijetu je oko 20 milijuna eura godišnje. Karbonskih vlakana - to je kompozitni materijal visoke čvrstoće na istezanje, blagost vlakana i обрабатываемостью. Kapacitet tržišta okvir reketa je oko 6 milijuna godina.
Oglas s podacima o proizvodu obveza FCFB FW store je jedini brand flagship dućan Alibi, mi smo svečano obećanje da će svi proizvodi su originalni, u trgovini za kupnju robe dostupan aftermarket. Od karbonskih vlakana koji se koristi u svakodnevnim predmetima osnove kao što su audio, Юба, grijalice i ostali uređaji, kao što su mobilni telefoni, prijenosna računala i drugih elektroničkih proizvoda, također se može vidjeti na slici karbonskih vlakana. Karbonskih vlakana je jedan od glavnih korisnika karbonskih vlakana u području sporta i rekreacije, kao što su golf-klubova, pecanje, teniski reketi, бадминтонные reket, bicikle, ski-štapovi, snowboards, jarbola za jedrenje i jedrenje tela. Karbonskih vlakana široko se koriste u izgradnji mostova i tunela i drugih konstrukcijskih tipova, popravak strukturni oblik armature i seizmička armaturu, kao i u Nodularni armaturu. Karbonskih vlakana-to je neka vrsta novi materijal sa odličnim mehaničkim svojstvima. Gustoća oko 1,5-2,0 grama po kubičnom centimetru, što je osim početne strukture žice, uglavnom je određena temperaturom karbonizacija. Općenito nakon visoke temperature grafitizacije 3000, gustoća do 2,0 g po kubičnom centimetru.6 *350мм
samo kao poveznica siva boja crna
Od karbonskih vlakana (CF) - to je nova vrsta vlaknastog materijala visoke trajnosti i visokim modulom vlakana sa sadržajem ugljika iznad 95%.

Pojedinosti

Dužina (mm):
250-400mm
Materijal:
Karbonskih Vlakana
Promjer:
27,2 - 28,6 mm
brend:
FCFB
Dužina (mm):
350мм
Promjer:
27.2/30.8/31.6 mm

Izbor kupaca

Podaci

Pogledajte najbolje ponude bez gubljenja vremena na traženje. Sve u jednoj pretplati. Radimo za vas i pružamo najvišu kvalitetu našim klijentima. Uživajte u online kupnji na novoj razini!