• Svježe
nema logo 3k carbobn volan mountain bike volan stana volan biciklizam bicikl 31.8 *600/620/640/660/680/700/720/760 mm

nema logo 3k carbobn volan mountain bike volan stana volan biciklizam bicikl 31.8 *600/620/640/660/680/700/720/760

Procjene:
HRK 147.60

Roba
Dostupno.

8 mm 【Material】 : T700 High carbon 【Exterior】 : 3k Tkati 【Recommend】 : MTB bike
Prošli standardi EN 14766,EN14781 i japanske standarde JIS. To je izrađen od pahuljica grafitne микрокристалла i drugih organskih vlakana duž aksijalnom smjeru dlačice, vlakna, karbonizacija i графитации микрокристаллического grafitne materijala. Težina-to je najjednostavnija углеродная tkanina 1 K, карбоновая rama bicikla, tronožac osnovne korištenje 3 K углеродная tkanina.2 mm 【Stabljike stezaljke】 : 31. Karbonskih vlakana je jedan od glavnih korisnika karbonskih vlakana u području sporta i rekreacije, kao što su golf-klubova, pecanje, teniski reketi, бадминтонные reket, bicikle, ski-štapovi, snowboards, jarbola za jedrenje i jedrenje tela. Koeficijent toplinske ekspanzije karbonskih vlakana i drugih vlakana, on ima karakteristike анизотропии. Proizvodnja šipki od karbonskih vlakana u svijetu je oko 20 milijuna eura godišnje. Procjenjuje se da je proizvodnja šišmiša godišnje dosegne 34 milijuna 40% šipke od karbonskih vlakana u svijetu izrađeni su od karbonskih vlakana. Dostupne su dvije debljine : 0,111 mm (200 g) i 0,167 mm (300 g). Karbonskih vlakana široko se koriste u izgradnji mostova i tunela i drugih konstrukcijskih tipova, popravak strukturni oblik armature i seizmička armaturu, kao i u Nodularni armaturu. Cijev vlakana ugljika 1 K rezultat rang od žice ugljika, sastav smole, gustoće tkiva ugljika, procesa tlaka kalup i temperature vrlo строга, tkanina cijena ugljika 1 K 3к tkanina ugljika 3 puta. U usporedbi s titan, čelika, aluminija i drugim metalnim materijala, karbonskih vlakana prema fizikalnim svojstvima velikog intenziteta, visoki modul, niske gustoće, stopa linearnog širenja i drugim obilježjima može nazvati kraljem novih materijala. Specifična otpornost karbonskih vlakana ovisi od vrste vlakana, i pri 25 C visok modul je 775, a visoke čvrstoće karbonskih vlakana-1500 centimetar. Kapacitet tržišta okvir reketa je oko 6 milijuna godina. Toplinska vodljivost smanjuje s povećanjem temperature i negativna (od 0,72 do 0,90) paralelno smjeru vlakana i pozitivnom (od 32 do 22) okomito na smjer vlakana. Tkanina od karbonskih vlakana velike čvrstoće, male gustoće, fine debljine, glavni ne povećava težinu i presjek армирующих komponente veličine. O iznosu Prije kupnje, Molimo odaberite odgovarajuću veličinu u skladu sa stolom za usporedbu veličine dućan, ako ste kupili proizvod veličina ne odgovara, molimo vas, prijavite se u roku od 48 sati od dana nove, ekološki čiste, integritet oznake, to ne utječe na slučaj drugom prodaja kontakt. [11] tri važna programi u sportu-to je okvir za malo i reketa.Puni karbonskih vlakana MTB bicikl volan 3 K mtb bicikl volan
【Brand 】 : FCFB FW carbon MTB handlebar 【Color 】 : mat sjajni 【Weight】 : stana : 115g±5g (620 mm) 【 Size 】 : 600/620/640/660/680/700/720/740/760 mm 【Grip stezaljke】 : 22. Karbonskih vlakana također se koristi u veslanje, veslanje i druge morske sportove. Tkanina od karbonskih vlakana - to je jednostrano proizvodi od karbonskih vlakana, obično 12k Carbon fiber silk weaving. O korištenju nakon kupnje proizvoda, zbog nepravilne montaže ili neodoljive prirodnog uništenja (na primjer, jakog sudara i tako dalje) Štete, već ne ulaze u popis jamstvenih usluga. Općenito nakon visoke temperature grafitizacije 3000 ° c, gustoća do 2,0 g po kubičnom centimetru. U kombinaciji sa svojim lagan, njegova težina je čak i lakši od aluminija, za manje od 1/4 čelika, željeza 20 puta jači od snage. To dovodi do same visoke specifične snage i удельному modul karbonskih vlakana u svim visokoučinkovita vlakna.
slika linkovi su sjajne
Od karbonskih vlakana (CF) - to je nova vrsta vlaknastog materijala visoke trajnosti i visokim modulom vlakana sa sadržajem ugljika iznad 95%. Karbonskih vlakana - to je kompozitni materijal visoke čvrstoće na istezanje, blagost vlakana i обрабатываемостью. Od karbonskih vlakana koji se koristi u svakodnevnim predmetima osnove kao što su audio, Юба, grijalice i ostali uređaji, kao što su mobilni telefoni, prijenosna računala i drugih elektroničkih proizvoda, također se može vidjeti na slici karbonskih vlakana.

Pojedinosti

Boja:
Iskoristite:
Brdski Biciklizam
Vrsta:
Volan u obliku lastavice
brend:
FCFB
Broj Modela:
GORNJE SUMPORA OD KARBONSKIH VLAKANA
promjer spojnice:
31.1-32.5 mm
Širina:
601 - 700mm
is_customized:
Yes
Materijal:
Karbonskih Vlakana
Sastojci:
Volan

Izbor kupaca

Podaci

Pogledajte najbolje ponude bez gubljenja vremena na traženje. Sve u jednoj pretplati. Radimo za vas i pružamo najvišu kvalitetu našim klijentima. Uživajte u online kupnji na novoj razini!