• Svježe
Pumpa za pumpanje fluida iz cijev dc D69 niske viskoznosti uljna pumpa

Pumpa za pumpanje fluida iz cijev dc D69 niske viskoznosti uljna pumpa

Procjene:
HRK 396.00

Roba
Dostupno.


Pumpa za pumpanje fluida iz cijev dc D69 niske viskoznosti uljna pumpa
Ne eksplozije dokaz tip, uklanjanje zapaljivih i eksplozivnih kemikalija prostorijama!
Primjena : dizel gorivo, kerozin, razne vrste kozmetike i nezapaljive tekućine
Strukturne karakteristike :
- Pumpa za ulje može izgubiti ulje niske viskoznosti, vode i drugih medija, naširoko se koriste u kemijskoj industriji, u petrokemijskoj industriji, fine kemijske industrije, kemijske industrije bojila, zaštitu okoliša, водоочистке, medicini, hrani i drugim odjelima.Primjenjuje se na шахтам, trgovačkom centru, hotelu, sauni, terminal za bušenje tunela, vađenje vinarije, kao što su sve vrste čvrstog ulja i razrijeđena tekućina
-1, koristeći električnu pumpu za prijenos tekućina, potrebno je provjeriti zadovoljava li trenutni napon nominalnom naponu (24), Ima li oštećenja kabela za napajanje je strogo zabranjeno, ne bi trebao koristiti utikač ili utičnicu, izbjegavati odlaganje vode, ulje u motor, prekidači i električni dijelovi.
-2. kako bi se osiguralo i produžiti vijek trajanja motora, ovaj stroj nije neprekidnog rada (istosmjerna struja je velika), najduži uključuje najmanje 15 minuta u jednom trenutku, zbog struje u ljusci motora groznica (ispod 60 °) odnosi se na normalan rad.Budući da je trenutni veliki,tako da 24, 12 vdc pumpa aktivira funkciju za upravljanje.
-3. rok trajanja proizvoda trošenja i habanja, kao što su ugljen zube, prekidač i tako dalje), Obavezno koristite poseban pribor tvrtke, jer ovaj stroj 24, a U 12 i 220 U ugljen zube sadržaj ugljika bakra drugačiji, najbolje je kada koristite ugljen četkicu nakon korištenja naših ugljena za zube.
-4. kućne ljubimce pod uvjetom paljenja i korozije teže raditi kako bi se osigurala sigurnost proizvodnje i normalan rad originalnog električne opreme.
- Kada je u uporabi, kabel za napajanje za ekstenzije ne ispod, nego nacionalni standard 2,5 četvornih, veza ne mora biti lažne zavarivanja.
-Molim vas, budite sigurni da je napon u skladu s Prije upotrebe. Pozitivan i negativan - to je točno;tolerancija napona + / - 5%.
Cijev C-je cijev od aluminijske legure
Cijev b od nehrđajućeg čelika
Cijev cijela cijev od nehrđajućeg čelika

Pojedinosti

Napon:
D69 12V A Pipe, D69 24V A Pipe, D69 12V B Pipe, D69 24V B Pipe, D69 12V C Pipe, D69 24V C Pipe
Broj Modela:
D69 12V/24V
snaga:
Električni
Pritisak:
Visoki Tlak
Program:
Doziranje
Teorija:
Centrifugalna Pumpa
Struktura:
бочкообразный pumpa
Korištenje:
Uljana
Standardne ili nestandardne:
Standard
Gorivo:
Električni
Napon:
12V/24V
Пауде:
380 W
Brzina:
10000rpm
krunica isporuke:
3-5m
Capcity od:
100л / min
Ulaz / Izlaz:
42mm / 25mm
Viskoznost:
200CPS
cijev duga:
oko 93 mm
promjer cijevi:
Oko 42 cm

Izbor kupaca

Podaci

Pogledajte najbolje ponude bez gubljenja vremena na traženje. Sve u jednoj pretplati. Radimo za vas i pružamo najvišu kvalitetu našim klijentima. Uživajte u online kupnji na novoj razini!