• Svježe
HJ-90E 220v50hz 90w 85L / MIN 5m grijanje-kotao pumpa tople vode

HJ-90E 220v50hz 90w 85L / MIN 5m grijanje-kotao pumpa tople vode

Procjene:
HRK 510.00

Roba
Dostupno.


Potrošačke pipeline cirkulaciona pumpa бустерный
Solarni grijači vode nabijanja; stambeni rješavaju problem niskog pritiska vode, cirkulacija tople, kućne kotlovnice sustava za cirkulaciju tople vode za grijanje; industrijski cirkulacija sustav (plinski, električni kotlovi); sustava za kondicioniranje zraka i rashladnih ciklusa
KUPAC JE ODGOVORAN ZA SVE TROŠKOVE PRIJEVOZA I OBRADE TERETA. TROŠKOVI DOSTAVE SE ODREĐUJE MJESTO ZA PRONALAŽENJE KUPCA I TEŽINE TOVARA.
DOSTAVA NE ĆE SE PROVODITI DO TADA, DOK NE BUDE PRIMLJENA UPLATA.
POZORNOST MEĐUNARODNE KUPCE : MOLIMO, UNESITE BROJ TELEFONA I ADRESU ISPORUKE, TAKO MOŽEMO VAM POSLATI ROBU. Ne zaboravite, o bilo kakvim drugim naknadama koje naplaćuje prijevoznik (kao što su carinske i porezne troškove). TO JE NEŠTO NA ČEMU MI NEMAMO NIKAKVU KONTROLU, I TO JE DODATNA NAKNADA ZA ISPORUKU.
TAKOĐER MOŽEMO VAM PONUDITI KORISTITI I DRUGE NAČINE ISPORUKE, KAO ŠTO SU : ZRAKOM ILI MOREM.
MI ĆEMO POVRAT NOVCA, AKO JE PROIZVOD KOJI STE DOBILI, UOPĆE NE RADI, OSIM AKO TO NIJE BIO NAVEDEN KAO "REZERVNI DIJELOVI" ILI "NIJE U RADNOM STANJU."" KUPAC ĆE BITI ODGOVORAN ZA SVE TROŠKOVE ZA POVRATNU OTPREMU. SAMO KAO ROBA ĆE SE DOBITI U NAŠEM MJESTU, DA ĆEMO POVRAT NOVCA.
PROIZVOD MORA BITI VRAĆEN U ROKU OD 14 DANA OD TRENUTKA NJEGOVE ISPORUKE KUPCU.
ZADOVOLJSTVO KUPACA JE VRLO VAŽNO ZA NAS. MOLIMO NE USTRUČAVAJTE SE POSLATI NAM E-MAIL ILI PORUKU PUTEM ELIEXPRESS SA SVIM PITANJIMA, KOMENTARIMA ILI PITANJIMA.
KUPCI : PROVJERITE NAŠE RECENZIJE I KLADITE SE S POVJERENJEM. MI NE ĆEMO OSTAVITI SAVJET ZA KUPCE, DOK NE DOBIJEMO POVRATNE INFORMACIJE. AKO POSTOJI PROBLEM, MOLIMO VAS DA NAS KONTAKTIRATE PRIJE NEGO ŠTO OSTAVITE NEUTRALNU ILI NEGATIVNU POVRATNU INFORMACIJU, A TO ĆE NAM RADITI S KUPCEM ZA RJEŠAVANJE BILO KAKVIH PROBLEMA.
OBAVEZNO DODAJTE NAS NA SVOJ POPIS OMILJENIH I PROVJERITE NAŠE OSTALE PROIZVODE!

Pojedinosti

Korištenje:
Voda
snaga:
Električni
Pritisak:
Visoki Tlak
Teorija:
Centrifugalna Pumpa
Broj Modela:
HJ-90E
Struktura:
Jednostupanjski pumpa
Standardne ili nestandardne:
Standard
maksimalni protok:
85Л/min
Maks. Poglavlje:
5m
Brzina:
2860р/min
snaga:
90 W
Napon:
220v50hz
promjer cijevi.:
25mm(1 inch)
materijal rotora:
FRP
Tekući ТЭМ.:
2-100 stupnjeva
Mrežna Materijal:
Bakar
Noseći:
Mangana keramika
Gorivo:
Električni

Izbor kupaca

Podaci

Pogledajte najbolje ponude bez gubljenja vremena na traženje. Sve u jednoj pretplati. Radimo za vas i pružamo najvišu kvalitetu našim klijentima. Uživajte u online kupnji na novoj razini!