• Svježe
5 kom. / lot, zemni kabel telefonski monitor, zadržati u micro SD kartica slušalica snimač, snimanje glasa voice aktivira audio snimač

5 kom. / lot, zemni kabel telefonski monitor, zadržati u micro SD kartica slušalica snimač, snimanje glasa voice

Procjene:
HRK 1112.40

Roba
Dostupno.


"Bilo koji spor / izravna negativne povratne informacije" prije kontakta znači "kupac je loše" !! I nije dobrodošao takav kupac !! Molimo vas, odlazi!!! (Jer posao-to je suradnja, a ne borba jedni s drugima ) .
Ako je vrijeme zaštite istekne ,molimo vas, kontaktirajte nas, kako bi produžili vrijeme ,
ako bilo koji problem otkriven ,molimo vas, kontaktirajte nas, kako bi riješio ga prijateljski način . usb reocorder, bez uključene memorije, čak i ako je on bio označen manje od 1 Gb u specifikaciji.
Prodajno mjesto proizvoda :
1. zapisi će biti nazvane po datumu i vremenu;
2. glasovna aktivacija ;
3. funkcija reprodukcije,
4. oslobodite snagu, kao put potrebu povezati na telefonsku liniju ,
5. snimanje je također spremaju na memorijsku micro SD .
5 kom. / lot !!
Ovaj uređaj predstavlja jedan redak glas matičar. To može snimiti sve pozive preko telefona .
Korisnički Priručnik Za Telefon Metode :
Korak A.
Otvorite poklopac za ugradnju micro SD karticu i pomaknite prekidač u položaju ON."
Napomena : prvo morate instalirati micro SD kartica, a zatim uključite napajanje za povezivanje kartice micro SD, molim, prvo isključite uređaj.
Korak Vb povežite ga na telefon pomoću telefonskog kabela
Instalacija je sada dovršena, on će automatski snimati svaki telefonski poziv, Datoteku možete Spremiti u mapu micro SD card" audio :
Datoteku s imenom datum i vrijeme da biste promijenili datum i vrijeme snimanja, molimo vas da napravite txt datoteku sa imenom "time.txt", uređivati formatu datuma i vremena kao : "2013-04-22,20 : 45 : 00", kopirajte u root folder micro SD card, ponovo pokrenite uređaj, ažurirate datum i vrijeme.
Reprodukcija i punjenje :
1.za reprodukciju, molimo vas, priključite u micro SD karticu iz sustava, umetnite je u čitač kartica i priključite na RAČUNALO. On će se čita kao pokretni disk, možete da uređujete ili reproducirati datoteke.
2. To je uređaj za automatsko punjenje tijekom korištenja, prvi put koristite, molimo vas, puniti ga. Ako dugo vremena ne koristi, molimo vas, punjenje prije upotrebe.
Napomena : savjetujemo vam da provjerite funkcionalno stanje sustava svakih nekoliko mjeseci, kada je razina napunjenosti baterije niska, molim, napunite ga s dovoljno naboja baterije će se održavati stabilan rad sustava, ako se baterija previše nizak, sustav neće raditi ispravno.
Otklanjanje poteškoća :
1. Ako bijela led stalno uključuje i isključuje, to znači da je napajanje uređaja
niska, molim, napunite ga prvo.
2.Ako uređaj ne može snimati telefonski poziv, molimo vas, provjerite jeste li ispravno umetnuli memorijsku micro SD, kao i pokušajte da isključite uređaj i ponovno uključite napajanje.

Pojedinosti

Kapacitet:
< 1 GB
Broj Modela:
44
Sa Zvučnika:
No
Paket:
DA
Formati Za Reprodukciju:
WAV
Snimanje Audio Format:
WAV
Vanjska Memorija:
DA
brend:
Kan.Do
Boja:
Crna
Mjesto podrijetla:
Guangdong, Kina (Kopno)

Izbor kupaca

Podaci

Pogledajte najbolje ponude bez gubljenja vremena na traženje. Sve u jednoj pretplati. Radimo za vas i pružamo najvišu kvalitetu našim klijentima. Uživajte u online kupnji na novoj razini!