• Svježe
Originalni optički laserski senzor za DENON DCD-735 DCM-280 / KENWOOD DP-7090 DPF-7002

Originalni optički laserski senzor za DENON DCD-735 DCM-280 / KENWOOD DP-7090 DPF-7002

Procjene:
HRK 150.00

Roba
Dostupno.

Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu ili vi ne znate model vašeg dodatnog kamioneta, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas za savjet. Portret Proizvoda
Proizvod Desc. Detalj : pomoćni dio za DENON DCD-735 DCM-280 / KENWOOD DP-7090 DPF-7002 Stanje : Novi mehanizam : ne Molimo, imajte na umu da se laserske diode mogu biti uništeni na statički elektricitet, prenosivi tijelom. Molimo vas, provesti aktivnosti za zaštitu od statičkog elektriciteta, ako ćete potrošiti popravak periferne laserski senzor. 1. laserska dioda oko i pogoni periferne ne mogu utjecati. 2.Ne sudite, je li to dobro ili loše od tester laserske diode i tako dalje (možete lako da ga uništi). 3. lemilica, koji će se koristiti za ublažavanje točke zaštite na laserskim диоде, preporučuje se koristiti za neke mjere protiv statičkog elektriciteta.

Pojedinosti

Brzo punjenje:
No
Paket:
DA
Vrsta:
Električni
Inteligentno Punjenje:
No
zaslon:
No
Broj Modela:
AD1955
Iskoristite:
CD playeri

Izbor kupaca

Podaci

Pogledajte najbolje ponude bez gubljenja vremena na traženje. Sve u jednoj pretplati. Radimo za vas i pružamo najvišu kvalitetu našim klijentima. Uživajte u online kupnji na novoj razini!