• Svježe
Jeftinije Этиленгликолевый ugrađene led Refraktometar ZGRA-218ATC

Jeftinije Этиленгликолевый ugrađene led Refraktometar ZGRA-218ATC

Procjene:
HRK 191.94

Roba
Dostupno.


Zgra-218 ATC Antifreeze/ Battery-Light Refractometer
Specifikacija
l etilen-glikol : -50°C-0°C (070% )
Propilen Glikol : -50°C-0°C(070%)
Koeficijent Dozvole : 5°C, 5%,
(ATC)raspon temperature naknada : 10 ° C30°C(od 50°F do 86°F)
Lice
Ako kupci vole imati sličan blok također ima skalu za ispitivanje akumulatora tekućine, preporučljivo je model RGRA-200 ATC ili ZGRA-503 ATC.
Ako kupci vole imati blok ima °F,onda je naš model ZGRA-100 ATC, ZGRA-300 ATC ili ZGRA-600 ATC dobar izbor .
Mono etilen glikola i mono propilen glikol se naširoko koristi kao antifriz u zatvorenim rashladnim sustavima . Koncentracije doze se kreću u zavisnosti od željenog nivoa zaštite od smrzavanja (ºC). Rashlađivanje, instalacije i sustava za hlađenje motora koriste glikol u koncentracijama do 60% na/U za održavanje prometa tekućine za hlađenje pri niskim temperaturama.
Model RHA-218 ATC posebno je dizajniran za analizu / testiranje glikola : ona nudi praktičan, brz i precizan način testiranja / analize koncentracije glikol rashladne tekućine motora i drugih антифризовых rastvora. RHA-218 ATC ima automatski sustav za kompenzaciju temperature.
Politika povrata Ako ste dobili neispravan proizvod(a),molimo vas, obavijestite nas o tome u roku od 7 dana. Mi ćemo vam pomoći da vratite proizvod(e) za zamjenu. Neispravan proizvod(e) mora biti vraćen sa potpuno упакованным materijal bez uporabe. Povratak za neispravni proizvod(e) će biti na štetu kupca.Čim primimo vašu vratio se u jedinicu, istražujemo blok u roku od 7 dana.Zatim ćemo vam dati sasvim novi besplatni blok zamjena. Carinske takse mali upućivanje manje je vjerojatno da će biti predmet poreza ili carine od strane carine.Uvozne carine, porezi i druge naknade nisu uključene u cijenu isporuke robe. To je odgovornost kupca kada je osigurana. Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja/kupnje. Politika povratne informacije ostavimo pozitivnu ocjenu nakon što je isplata primljena. Vaše povratne informacije je vrlo važno za nas.Ako ste zadovoljni našim proizvodima. Ne zaboravite nam dati 5 počevši gostiju.

Pojedinosti

Min. Dive.:
Propilen glikol
Raspon Brix Vrijednost:
Koeficijent Dozvole
Veličina:
27x40x160mm
Korištenje:
Koncentracija
Točnost Mjerenja:
Etilen-glikol
Težina:
170g
Broj Modela:
ZGRA-218ATC
Naziv proizvoda:
Buil - in LED Light Refractometer ZGRA-218ATC
veličina proizvoda:
27x40x160mm
težina proizvoda:
170g
boje proizvoda:
Crna hvatanje
Izvor Svjetlosti:
bijela led

Izbor kupaca

Podaci

Pogledajte najbolje ponude bez gubljenja vremena na traženje. Sve u jednoj pretplati. Radimo za vas i pružamo najvišu kvalitetu našim klijentima. Uživajte u online kupnji na novoj razini!