• Svježe
Optički profesionalne led Refraktometar Brix s pozadinskim osvjetljenjem 0-10% - ZGRB-10ATC

Optički profesionalne led Refraktometar Brix s pozadinskim osvjetljenjem 0-10% - ZGRB-10ATC

Procjene:
HRK 191.94

Roba
Dostupno.


Refraktometar svjetlosti ZGRB-10 ATC
Specifikacija
Mjerni Opseg : 0-10% Brix
Minimalni Podjela : 0,1%BRICS
(ATC) raspon temperature naknada : 10°C-30°C
Potrošnja : 3 Dugme Ćelije (1,5*3)
Trajanje baterije : više od 100hours
Izvor svjetla : bijela led
Veličina : 27x40x160mm
Lice
Serija ZGR ima svoj vlastiti izvor svjetlosti. Pomoću ugrađenih izvora svjetlosti, to se čini praktičniji za korištenje kad u mraku ili dim u zatvorenom prostoru ili pri obavljanju široko polje rada.I to također može upotrijebiti vanjski izvor svjetlosti za testiranje. Povoljno zamijeniti baterije kad su oni bili korist van. Model visoke rezolucije skale Brix vrijednost dizajnirane za niske koncentracije.RHB-10 ATC ima automatski sustav za kompenzaciju temperature.Model također se može koristiti pri ispitivanju ulja, posebno u industrijskim tekućine-rezanje-rashladne tekućine i maziva ulja.
Dodatna oprema uključena u opseg isporuke :
1pc pipeta * * * priručnik za uporabu * * * mini-odvijač * * * meka zaštitna torba za nošenje ili plava plastično kućište
Garancija :
Prijedlog 2 godine jamstva
Politika povrata Ako ste dobili neispravan proizvod(a),molimo vas, obavijestite nas o tome u roku od 7 dana. Mi ćemo vam pomoći da vratite proizvod(e) za zamjenu. Neispravan proizvod(e) mora biti vraćen sa potpuno упакованным materijal bez uporabe. Povratak za neispravni proizvod(e) će biti na štetu kupca.Čim primimo vašu vratio se u jedinicu, istražujemo blok u roku od 7 dana.Zatim ćemo vam dati sasvim novi besplatni blok zamjena. Carinske takse mali upućivanje manje je vjerojatno da će biti predmet poreza ili carine od strane carine.Uvozne carine, porezi i druge naknade nisu uključene u cijenu isporuke robe. To je odgovornost kupca kada je osigurana. Molimo vas da se obratite s carine vaše zemlje, kako bi se utvrdilo kakve su ove dodatne troškove, prije početka trgovanja/kupnje. Politika povratne informacije ostavimo pozitivnu ocjenu nakon što je isplata primljena. Vaše povratne informacije je vrlo važno za nas.Ako ste zadovoljni našim proizvodima. Ne zaboravite nam dati 5 počevši gostiju.

Pojedinosti

Min. Dive.:
0,1%BRICS
BRICS Min. Dive.:
0,1%BRICS
Raspon Brix Vrijednost:
0-10%BRICS
Veličina:
27x40x160mm
Korištenje:
Koncentracija
Raspon Mjerenja:
0-10%BRICS
Težina:
170g
Broj Modela:
ZGRB-10ATC
Naziv proizvoda:
Lit Refraktometar Brix-ZGRB-10ATC
veličina proizvoda:
27x40x160mm
težina proizvoda:
170g
boje proizvoda:
Crna hvatanje
serija proizvoda:
Refraktometar Sa Pozadinskim Osvjetljenjem

Izbor kupaca

Podaci

Pogledajte najbolje ponude bez gubljenja vremena na traženje. Sve u jednoj pretplati. Radimo za vas i pružamo najvišu kvalitetu našim klijentima. Uživajte u online kupnji na novoj razini!