• Svježe
STOEMI 6921 Cuttered Dome Magnifier promjera 80 mm krila paperweight Vision Aids povećalo za čitanje za umjetnost i obrt

STOEMI 6921 Cuttered Dome Magnifier promjera 80 mm krila paperweight Vision Aids povećalo za čitanje za umjetnost

Procjene:
HRK 83.94

Roba
Dostupno.


STOEMI 6921 Φ80 krila вырезанная kupole lupa
(Press Papier Pomaže Slabovidne Osobe)
Dome povećalo dvokrilac (press papier vision aids), izrađen je od smole optički klase PMMA. Dno вогнутое. Kada koristite stavite i pomaknite ga direktno na papir, a dno neće patiti od trenja. Obje strane njegov stan, tako da ga je lako držati. On ne koristi samo kao povećala, ali i paperweight, kao i u likovnih umjetnosti i obrtu. On pripada высокосортным proizvode.
Performanse oba BI 65 krila kupole povećalo (press papier vision aids) 6921 i Ф80 paperweight kupole povećalo 6911 isti. Samo za praktičnost zadržavanja, ne često korištene dijelove s obje strane kupole povećala 6911 odsječeni, čime se smanjuje težina 130г, više prikladan krećući se naprijed i natrag, više olakšava pregled fotografija, čitanje knjiga i novina, a također djeluje kao paperweight.

Pojedinosti

Povećanje:
Izrezane Kupola Magnif
Stil:
Stojeći Stil
brend:
STOEMI
Broj Modela:
6921
Sa Svjetlom Ili Ne:
No
Materijal:
PMMA
Veličina:
52*60mm

Izbor kupaca

Podaci

Pogledajte najbolje ponude bez gubljenja vremena na traženje. Sve u jednoj pretplati. Radimo za vas i pružamo najvišu kvalitetu našim klijentima. Uživajte u online kupnji na novoj razini!