• Svježe
Home health automatsko mjerenje krvnog tlaka LCD monitor krvnog tlaka podlaktice praćenje otkucaja srca

Home health automatsko mjerenje krvnog tlaka LCD monitor krvnog tlaka podlaktice praćenje otkucaja srca

Procjene:
HRK 148.08

Roba
Dostupno.


Dragi prijatelju,
Prodajemo ovaj proizvod u Kini već više od 10 godina, i to je stvarno cool! To je Kina poznata marka, Zlatno kvaliteta! Prodajemo na Aliexpress već više od 2 godine. Sada smo модернизируем robu! Pružamo ruski upute za online zemalja i nudimo adapter, kao što je Euro adapter, UK , US, AU adapter. Sada smo također dodali velika mogućnost pljuska za one ljude kojima je potrebna velika veličina manšete тонометра, da paze na svoje zdravlje. Ali za 99% ljudi prirubnica normalne veličine u redu. Zdravlje je zaista važno za nas! I dobar томомер puno pomoći! Dajte ga naše najmilije!
Bolju uslugu! Kupnjom тонометр, možete dobiti besplatan pristojan adapter u vrijednosti od $ 4,99 besplatno. Dakle, možete koristiti snagu obitelji izravno. Molimo vas, ostavite nam poruku Koji vam je potreban adapter. Na taj način možemo uštedjeti novac na baterije.

Pojedinosti

Boja:
BB76 22to32cm, BB76 22to48cm
Tip Elementa:
krvni tlak
Broj Modela:
BB76
Materijal:
Inženjerstvo Biotehnologija
brend:
Sveto Zdravlje
Certifikat Kvalitete Robe:
CE
Program:
ruka

Izbor kupaca

Podaci

Pogledajte najbolje ponude bez gubljenja vremena na traženje. Sve u jednoj pretplati. Radimo za vas i pružamo najvišu kvalitetu našim klijentima. Uživajte u online kupnji na novoj razini!