• Svježe
Mach Servo Tester CCPM Consistence Master Checker 3CH 4.8-6V

Mach Servo Tester CCPM Consistence Master Checker 3CH 4.8-6V

Procjene:
HRK 10.32

Roba
Dostupno.


Postoje 3 načina provjere servos ili ESC : ručni način rada : okrenite se različitim brzinama, provjerite vrijeme reakcije; neutralan način : napravite servo vratiti u neutralan točku; automatski način rada "brisač" : napravite servo ljuljati, kao brisač za pod najvećim kutom. To istovremeno može povezati 1-3 servo i testirati, na primjer, dosljednost 1-3 servos i tako dalje. Također možete povezati 1-3 ESC za testiranje i usporedbu njihove vremena reakcije u skladu s tim. On može spojiti 3 servo helikoptera CCPM i odabrati servo motor. On također može povezati servo zrakoplova, postavljanje рулевую kutiju i regulirati ravnini sa značajkama kao što su neutralni način i tako dalje. Postoje 3 načina provjere servos ili ESC : ručni način rada : okrenite se različitim brzinama, provjerite vrijeme reakcije; neutralan način : napravite servo vratiti u neutralan točku;
Automatski način rada "brisač" : napravite servo ljuljati, kao brisač za pod najvećim kutom.
To istovremeno može povezati 1-3 servo i testirati, na primjer, dosljednost 1-3 servos i tako dalje. Također možete povezati 1-3 ESC za testiranje i usporedbu njihove vremena reakcije u skladu s tim.
On može spojiti 3 servo helikoptera CCPM i odabrati servo motor. On također može povezati servo zrakoplova, postavljanje рулевую kutiju i regulirati ravnini sa značajkama kao što su neutralni način i tako dalje.
CCPM Servo Consistence Master / Servo tester.
Uređaj također može biti korišten kao generator signala za električni regulator brzine (ESC).
Uz njegovu pomoć možete provjeriti svoj motorni sustav bez upotrebe predajnika i prijemnika
Paket : 1 X tester
Napomena : svjetlo za snimanje i razne zasloni mogu dovesti do toga da boja elementa na slici malo razlikuje od stvarne stvari. Dopuštena pogreška mjerenja je +/- 1-3см.

Pojedinosti

brend:
MAGICYOYO
Iskoristite:
Vozila I Igračke Sa Daljinskim Upravljanjem
Materijal:
-
RC Parts & Accs:
-
Ažuriranje Detalja / Pribor:
-
Periferija Daljinski Upravljač/Uređaja:
-
Pribor Za Alate:
-

Izbor kupaca

Podaci

Pogledajte najbolje ponude bez gubljenja vremena na traženje. Sve u jednoj pretplati. Radimo za vas i pružamo najvišu kvalitetu našim klijentima. Uživajte u online kupnji na novoj razini!