• Svježe
TKSTAR GPS Tracker Bicycle 1800mAh Baterija Waterproof SOS-GPS Locator Bike TK906 25 Days Standy Životno Free Softver za Praćenje

TKSTAR GPS Tracker Bicycle 1800mAh Baterija Waterproof SOS-GPS Locator Bike TK906 25 Days Standy Životno Free

Procjene:
HRK 405.06
HRK 405.00 -0 %

Roba
Dostupno.

reprodukcija rute povijesti : aplikacija i web-poslužitelj mogu snimati podatke preuzimanje uređaja do 6 mjeseci, možete reproducirati Put u povijesti u bilo koje vrijeme! 4. Uređaj šalje uznemirujuću informaciju aplikacija i web-poslužitelj, kada to proizlazi iz ovog područja ili će pasti u njega. SMS, poziv može probuditi tracker.net ova platforma je doživotni besplatno korištenje,bez mjesečne naknade za korištenje web platforma za praćenje
O praćenju programa :
. praćenje u realnom vremenu : možete pratiti uređaj u realnom vremenu na google maps putem mobilnog telefona, tableta i računala, a minimalni interval preuzimanja podataka je 10 sekundi!
3. U načinu pozicioniranja (GPS točnost može biti manje od 5 metara!
Više od toga, on podržava Четырехдиапазонную frekvencije GSM(850/900/1800/1900 Mhz), može odlično raditi diljem svijeta! Opcije :
1. On se radi na temelju postojećeg 2 G mreža GSM/GPRS i GPS satelita , može daljinski pronaći i pratiti svoj bicikl putem SMS-a, mobilne aplikacije i web-softver za praćenje!
On se najviše koristi naprednu tehnologiju GPS, a-gps i LBS tri načina pozicioniranja, može vrlo brzo pronaći i poslati vam vrlo precizne informacije o lokaciji. Stanje Mirovanja :
* Spavanje na vrijeme : nakon provedbe ove postavke tracker će raditi samo u roku od 5 minuta nakon buđenja, a zatim će se vratiti u stanje mirovanja, GPS će se zatvoriti, a GSM će raditi u načinu rada niske potrošnje. * Sleep by shock sensor mode : nakon provedbe ove postavke, ako ne šoka u roku od 5 minuta, tracker će raditi u načinu rada "sleep by shock", će se isključiti GPS, GSM će raditi u načinu rada niske potrošnje. alarm prekoračenja brzine : ovaj alarm radi samo kada je u stanju kontinuiranog pozicioniranje. водоустойчивый : водоустойчивый razina ovog uređaja IP65, on može сопротивлять vodi выплеска ali ne može se staviti pod vodu! 5. Način rada za uštedu energije : diktafon prelazi u način čekanja kad nema vibracija u roku od 3 minuta, on će se prebaciti u način rada, kada osjeti vibracije 11. геозона : postavite геозону za tracker, kako ograničiti kretanje unutar područja. GPS + a-gps+LBS tri načina pozicioniranja : ako gps signal je dobar, uređaj će tražiti preko satelita gps, ako je nema, uređaj će se naći kroz LBS! U načinu pozicioniranja (GPS točnost iznosi 5-10 metara; u načinu pozicioniranja LBS točnost od 100-1000 metara!
2.1") * Težina : 80 g * mreža : 2 g GSM / GPRS * frekvencijski raspon : 850/900/1800 / 1900mhz
* Chip set GPS : u-blox UBX-G7020 * osjetljivost GPS : -159d Bm * točnost GPS : 5m * strujni punjač : 110-220 V ulaz 5 V-1 A izlaz * baterija : plaća li-ion baterija 3.Kada je brzina bloka prelazi zadanu vama brzinu, on će poslati poruku "speed alarm!" na broj administratora svakih 5 minuta.7 V 1800m Ah * vrijeme čekanja : 25 dana * temperatura skladištenja : od -40°C do +85°C * radna temperatura : od -20°C do +55°C * vlažnost : 5% - 95% bez kondenzacije
Platforma web-praćenje : www. Vibracija, SMS, poziv mogu probuditi tracker.
Opće informacije :
Ovaj proizvod TK906 je 2 G GSM GPS tracker, koji je dizajniran posebno za bicikl, bicikl. pametna je osjetljiva Sid : s pametnim Led svjetlo, ona se automatski okreće naprijed samo pod tamnom okolinom i da će встряхнуто, ako ona ostaje pod svijetle okolinom, onda se Led ne okreće dalje, ovaj dizajn može sačuvati bateriju jako puno! Specifikacija : * Dim : 40 mm * 85 mm * 28 mm (1. protresite alarm : nakon što ste napravili postavku trese alarma, molim vas, držite tracker nepokretan u roku od 5 minuta, onda se ova funkcija će početi raditi. On će poslati SMS " alarm senzora!"na broj administratora, kada je uređaj će шокировано. alarm pokret : kada blokove ostaju nepokretni u mjestu u roku od 10 minuta, korisnik može podesiti alarm kretanja ovog tima "move+passord", a zatim u slučaju, ako uređaj переместилось na 500 m, on poslati alarm SMS" Move Alarm+Latitude i longitude " na ovlašteni sobi.

Pojedinosti

Boja:
bez originalne kutije, sa originalnom kutijom
Tip GPS:
gps tracker
specijalna funkcija:
Spojen Na Internet
Veličina Elementa:
40*85*28 mm
Vijek Trajanja Baterije:
30 Sati I Gore
brend:
ткстар
Naziv Modela:
ТК906
Veličina Zaslona:
Pod 2 Дюймами
Gps Modul:
DA
Napon:
12V
Izlazna Snaga:
W
Garancija:
jedna godina
Praćenje web-stranica i aplikacija:
Slobodno Vrijeme Života
Vrijeme čekanja:
Oko 25 Dana
Baterija:
Baterija je Li-Ion baterija 3.7 V 1800mAh
Preciznost GPS-a:
5m
Osjetljivost GPS:
-159 dbm
Quadband Raspon:
850/900/1800 / 1900mhz
Težina :
80 g
mreža:
GSM / GPRS
poseban:
Geo ogradu

Izbor kupaca

Podaci

Pogledajte najbolje ponude bez gubljenja vremena na traženje. Sve u jednoj pretplati. Radimo za vas i pružamo najvišu kvalitetu našim klijentima. Uživajte u online kupnji na novoj razini!